Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond

Productnr: 186592
Brabantia
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond
Deze Touch Bin prullenbak van Brabantia is niet alleen handig, het is ook een stijlvol item in de keuken.
Meer info
Beschikbaar in 1 uitvoering:
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - WitBrabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Wit86.99
€ 99,0099.-

Beschrijving Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond
Deze Touch Bin prullenbak van Brabantia is niet alleen handig, het is ook een stijlvol item in de keuken. Het item heeft een 'soft touch' sluiting, zo open en sluit je de prullenbak met een lichte aanraking. De afvalbak heet ene afneembare kap, waardoor je makkelijk de vuilniszak eruit haalt.

De kunststof binnenemmer heeft verschillende ventilatiegaten, hierdoor zuigt de afvalzak zich niet vacuüm. De prullenbak ik gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het item lang mee gaat. Met de draaggrepen aan de achterkant van de afvalemmer kan je  het item makkelijk verplaatsen. Dankzij de kunststof bodemrand voorkom je ook krassen op de vloer. 

De prullenbak heeft een inhoud van 30 liter en is geschikt voor Brabantia afvalzak - code G (30 liter). Dankzij de almond kleur past de afvalemmer in vrijwel elke keuken en zorgt hij ook nog eens voor een stijlvolle uitstraling. 
Specificaties
Inhoud:30 L
Kleur:Beige
Materiaal:Kunststof
Andere uitvoeringen:
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Wit - 86.99
 
Video Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond
Over Brabantia
brabantiakopie_logo.jpg

Actie: bij aankoop van een artikel van Brabantia ontvang je een hamadoek t.w.v. €20,- cadeau! Deze hamamdoek van 100 x 200 cm wordt automatisch in de winkelwagen toegevoegd.

Brabantia is een fantastisch familiebedrijf dat gebouwd is op familiewaarden. Het merk maakt prachtige producten die prettig en functioneel zijn in gebruik. We kennen Brabantia van de bekende Retro Bin en Touch Bin prullenbakken, maar het merk maakt ook handige keukenaccessoires, stijlvolle opbergers, strijkplanken en brievenbussen. De ontwerpen van Brabantia zijn gemaakt met hart voor het product en aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet. Dit komt ook naar voren in hun nieuwe 'Love Nature' campagne; Brabantia plant voor elke droogmolen die zij verkopen, een boom. Buiten drogen is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Samen met WeForest heeft Brabantia de 10 miljoenste boom geplant! 


Bekijk het hele Brabantia assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 Liter - Almond en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel