voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet

Productnr: 163169
Brabantia
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet
Met de elegante Touch Bin prullenbak van Brabantia gooit je met gemak je afval weg.
Meer info
123.00
€ 106,21106.21


Beschrijving Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet
Deze Brabantia Touch Bin afvalemmer is een must voor elke keuken! Ook in de hobbyruimte of op kantoor zal deze prachtige prullenbak niet misstaan. De prullenbak is niet alleen een functioneel item, maar tegelijkertijd maak je met de Touch Bin een statement in het interieur.

De 'soft-touch' sluiting opent en sluit het deksel geruisloos en is ontzettend licht in de bediening. Deze Touch Bin prullenbak maakt het eenvoudig het afval te verwisselen door de uitneembare kunststof binnenemmer. Ook is de Touch Bin gemakkelijk te reinigen door de afneembare deksel unit. De binnenemmer van de prullenbak heeft daarnaast ventilatiegaatjes. Deze voorkomen een vacuüm bij het verwisselen van de afvalzak. De kunststof bodemrand van de prullenbak zorgt ervoor dat de vloer niet beschadigd raakt. 

De Touch Bin afvalemmer van Brabantia is een must voor elk huishouden. Je zult dan ook veel plezier beleven aan deze stijlvolle en vooral handige prullenbak.
Specificaties
Inclusief:binnenemmer
Serie:Touch Bin
Andere uitvoeringen:
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Matt Black - 100.16
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Matt Steel - 100.16
Brabantia Touch Bin FPP Prullenbak 30 L - Matt Steel - 118.31
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Platinum - 102.99
 
Aantrekkelijke bundelaanbiedingen
Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L Antraciet + PerfectFit Afvalzakken 40 stuks 23-30 L
  • Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet
  • Brabantia PerfectFit Afvalzakken met Trekbandsluiting 40 stuks - 23-30 L (G)
Adviesprijs: 131.50
Prijs: 108.97
Je voordeel: 22.53 (17%)
Details:Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L Antraciet + PerfectFit Afvalzakken 40 stuks 23-30 LDetails:Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L Antraciet + PerfectFit Afvalzakken 40 stuks 23-30 L
Over Brabantia
brabantiakopie_logo.jpg

Actie: bij aankoop van een artikel van Brabantia ontvang je een hamamdoek t.w.v. €20,- cadeau! Deze hamamdoek van 100 x 200 cm wordt automatisch in de winkelwagen toegevoegd.

Brabantia is een fantastisch familiebedrijf dat gebouwd is op familiewaarden. Het merk maakt prachtige producten die prettig en functioneel zijn in gebruik. We kennen Brabantia van de bekende Retro Bin en Touch Bin prullenbakken, maar het merk maakt ook handige keukenaccessoires, stijlvolle opbergers, strijkplanken en brievenbussen. De ontwerpen van Brabantia zijn gemaakt met hart voor het product en aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet. Dit komt ook naar voren in hun nieuwe 'Love Nature' campagne; Brabantia plant voor elke droogmolen die zij verkopen, een boom. Buiten drogen is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Samen met WeForest heeft Brabantia de 10 miljoenste boom geplant! 


Bekijk het hele Brabantia assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Brabantia Touch Bin Prullenbak 30 L - Antraciet en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel