voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Brabantia Perfect Fit R Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 30 Stuks - 36 L

Productnr: 204409
Brabantia
Brabantia Perfect Fit R Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 30 Stuks - 36 L
  • Brabantia Perfect Fit R Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 30 Stuks - 36 L
  • Brabantia Perfect Fit R Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 30 Stuks - 36 L
Om het afval te scheiden en de vuilnisbak schoon te houden, maak je gebruik van de Perfect Fit R afvalzak met trekbandsluiting in een dispenserverpakking.
Meer info
€ 10,5010.50

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Brabantia Perfect Fit R Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 30 Stuks - 36 L
Om het afval te scheiden en de vuilnisbak schoon te houden, maak je gebruik van de Perfect Fit R afvalzak met trekbandsluiting in een dispenserverpakking. De inhoud van deze vuilniszak is 36 liter. Je herkent de 36 liter afvalzakken aan de code R. De zak plaats je makkelijk in de afvalemmer door de ventilatiegaatjes die toegevoegd zijn.

Deze afvalzakken zijn speciaal geschikt voor de pedaalemmers, prullenbakken en afvalemmers van Brabantia. Deze afvalzakken hebben een trekbandsluiting, waardoor je de zak gemakkelijk uit de afvalemmer kunt halen, dicht kunt knopen en weg kunt gooien. De afvalzak is gemaakt van extra sterk polyethyleen.

Er zitten 30 afvalzakken op één rol.
Specificaties
Breedte:69,4 cm
Gewicht:0,78 kg
Hoogte:62 cm
Inhoud:36 L
Kleur:Wit
Lengte:0,1 cm
Materiaal:Kunststof
Serie:PerfectFit
Andere uitvoeringen:
* Brabantia Perfect Fit Y Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 40 Stuks - 20 L - 3.63
 
Over Brabantia
brabantiakopie_logo.jpg

Actie: bij aankoop van een artikel van Brabantia ontvang je een hamamdoek t.w.v. €20,- cadeau! Deze hamamdoek van 100 x 200 cm wordt automatisch in de winkelwagen toegevoegd.

Brabantia is een fantastisch familiebedrijf dat gebouwd is op familiewaarden. Het merk maakt prachtige producten die prettig en functioneel zijn in gebruik. We kennen Brabantia van de bekende Retro Bin en Touch Bin prullenbakken, maar het merk maakt ook handige keukenaccessoires, stijlvolle opbergers, strijkplanken en brievenbussen. De ontwerpen van Brabantia zijn gemaakt met hart voor het product en aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet. Dit komt ook naar voren in hun nieuwe 'Love Nature' campagne; Brabantia plant voor elke droogmolen die zij verkopen, een boom. Buiten drogen is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Samen met WeForest heeft Brabantia de 10 miljoenste boom geplant! 


Bekijk het hele Brabantia assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Brabantia Perfect Fit R Dispenser Pack Afvalzak met Trekbandsluiting 30 Stuks - 36 L en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel