Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey

Productnr: 186635
Brabantia
Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
  • Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
  • Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
  • Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
  • Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
  • Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
Deze 'New Icon' pedaalemmer is het nieuwste model van Brabantia.
Meer info
€ 89,0089.-

Beschrijving Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
Deze 'New Icon' pedaalemmer is het nieuwste model van Brabantia. De klassieke pedaalemmer heeft een opfrisbeurt gekregen en komt in verschillende, verfrissende kleuren. Dankzij het stijlvolle en handige ontwerp is de New Icon geschikt voor elk interieur. De pedaalemmer heeft een inhoud van 20 liter, waardoor hij ideaal is voor badkamer, kantoor of slaapkamer. Dankzij de kunststof binnenemmer en de geurdichte deksel, houdt de New Icon alle vieze luchtjes tegen

Dankzij de anti-slip bodem staat de pedaalemmer stabiel op de grond en hoef je niet bang te zijn voor krassen op de vloer. Dankzij de handgreep in het scharnier is het item makkelijk te verplaatsen. De Brabantia afvalzak - code D past perfect in deze pedaalemmer. Dankzij de grijze kleur past de pedaalemmer in vrijwel elk interieur. 

Met de New Icon Pedaalemmer van Brabantia ben je ontzettend milieuvriendelijk bezig. Deze prullenbak is namelijk gemaakt van veertig procent gerecycled materiaal en na gebruik is zelfs 98 procent recyclebaar. Plus, met elke New Icon die Brabantia verkoopt, doneren ze een deel aan de Stichting 'The Ocean Cleanup'. Deze stichting zet zich in om zoveel mogelijk oceanen plastic-vrij te maken. Zij ontwikkelden een technologie die binnen 10 jaar de helft van het plastic uit de oceaan gevist heeft. 
Specificaties
Inhoud:20 L
Kleur:Grijs
Materiaal:Kunststof
Andere uitvoeringen:
Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Windsor Red - 77.88
Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Reflective Blue - 80.00
Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Mustard Yellow - 77.88
 
Video Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey
Over Brabantia
images39/brabantia%20logo%202014.jpg

Brabantia is een fantastisch familiebedrijf dat gebouwd is op familiewaarden. Het merk maakt prachtige producten die prettig en functioneel zijn in gebruik. We kennen Brabantia van de bekende Retro Bin en Touch Bin prullenbakken, maar het merk maakt ook handige keukenaccessoires, stijlvolle opbergers, strijkplanken en brievenbussen. De ontwerpen van Brabantia zijn gemaakt met hart voor het product en aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet. Dit komt ook naar voren in hun nieuwe 'Love Nature' campagne; Brabantia plant voor elke droogmolen die zij verkopen, een boom. Buiten drogen is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Samen met WeForest heeft Brabantia de 10 miljoenste boom geplant! 


Bekijk het hele Brabantia assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Brabantia New Icon Pedaalemmer 20 Liter - Mineral Infinite Grey en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel